Ивелина Драгнева

репортер

Реклама

Професионалният ѝ път започва през 2008 година във вестник "Експрес", следва в-к "Телеграф", където остава 10 години и се научава да разказва, да използва правилните думи, когато и както трябва. 

Нуждата от промяна и развитие я изпраща в нюзрума на Нова телевизия, където обиква телевизионната журналистика. Голямата ѝ любов са криминалните и пътни теми. „Целта ми е промяна към по-добро. От ситуация, която засяга само една човешка съдба до проблеми, несправедливости и недомислици, които засягат всички българи“, споделя тя.

„Професията "журналист" ми носи свобода. Привличат ме динамиката, разнообразието и това, че винаги съм на терен, сред хората, сред историите“, каза тя в първия си ден в нюзрума на bTV Новините.

Харесва ѝ да слуша, да чува и да създава истории. Формулата за успех за Ивелина е в това на първо място да бъде човек, да се поставя на мястото на другия, а амбицията ѝ е да е възможно най-добра в работата си, но не на всяка цена, а с интелигентност и в правилния момент, за правилната кауза.

Още от екипа