bTV Cinema Премиери – Новият слот за забавление и вълнуващи преживявания

bTV Cinema ще срещне киноманите с любими актьори и ще пренесе нови и вълнуващи преживявания и истории от световната сцена в домовете на зрителите

Реклама

Девет премиерни заглавия от Warner Bros., Universal и Jeewa са подбрани за киноманите и се излъчват всеки понеделник и вторник от 21:00 часа по bTV Cinema през август! Джесика Частейн, Сандра Бълок, Мат Деймън, Том Круз, Уил Смит, са само част от звездната компания, чиято актьорска игра ще завладее малкия екран.

bTV Media Group предлага разнообразие от възможности за добавяне на стойност към брандовете и постоянно търси и създава нови решения за тях. 

bTV Cinema Премиери е новият филмов слот - атрактивен и тематично обвързан със съдържанието. Настоящото предложение включва спонсорство на слота преди и след всяко от премиерните заглавия и пакет от спонсорирани промо форми, които ще бъдат излъчвани в програми в различни часови зони по bTV и bTV Cinema.

С цел надграждане на комуникацията и привличане на по-широка и разнообразна аудитория e включена и спонсорирана промо кампания в bTV Radio Group – специална игра с въпроси, свързани с филмовите заглавия и регулярен спонсориран промо пакет.

Слотът дава възможност за реализация на премиум форми с нов, атрактивен криейтив за асоциация с премиерни филмови заглавия. Пример за подобни реализирани кампании ще намерите ТУК.

Бранд елементи могат да присъстват в overlay частта на промо формата и в line up-a на заглавията. Формата се излъчва в различни слотове в програмите на bTV и bTV Cinema. Пример за подобни реализирани форми можете да видите ТУК.

 ИГРА В bTV RADIO GROUP

Радио N-JOY e една от най-големите музикални радиовериги в България и заема челни позиции в националния радиоефир в най-широк спектър от слушателски аудитории според есенните проучвания на агенция ГАРБ.

Играта в bTV Radio Group включва качествени награди, осигурени от спонсора, които гарантират високи нива на активност и позитивно обвързване на потребителите с бранда. В конкретния случай клиентът предоставя на първо място разнообразно и обогатяващо съдържание, което водещите поднасят към аудиторията по ангажиращ, но ненатоварващ начин.

На специална лендинг страница в сайта на радио N-JOY ще задаваме въпроси, свързани с предстоящите филмови заглавия по bTV Cinema Премиери и заедно със спонсора ще стимулираме допълнителна активност на слушателите. В сайтовете на bTV Radio и Jazz FM ще анонсираме играта чрез допълнителни публикации.

В ефирите на N-JOY, bTV Radio и Jazz FM ще анонсираме играта, филмите и участието на спонсора чрез излъчвания на спонсорирани промо анонси, лайв анонси от водещите и спонсорски заставки преди анонсирането на победителите в играта, изтеглени на лотариен принцип на ежедневна или седмична база.

Тук (BG/EN) можете да се запознаете подробно със спонсорските пакети, изготвени от екипа на отдел „Продажби“.

 

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1 НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: [email protected]